• image

  “Great companies are built on great leaders,
  outstanding companies are built on outstanding people”
  J. Spaas

  Our company

  Global Stem cell Technology (GST) NV is a veterinary biotech company which was founded in 2012 to develop and produce state-of-the art stem cell products for horses and dogs. The research and development department of the company performs scientifically superior studies in order to create robust, reproducible and reliable products. The production and quality department are responsible for the validation of the new products and techniques and for high-scale production of these advanced stem cell products under GMP circumstances. 

  Subsequently, the clinical trials unit investigates the safety and efficacy of these products from clinical phase I up to clinical phase III. GST thus translates regenerative medicine into evidence-based clinical applications. Thanks to the highly efficient interdepartmental collaboration, the company is known for robust and reliable product development where integrity, high quality services, and animal welfare are solid company values. The young driven, divers and dynamic team and the horizontal hierarchical structure assemble the foundation of the friendly and familiar atmosphere present.

  QA Officer

  Nauwgezette collega die actief wil meedenken

  Functie

  • Samen met de Head of QA ben je het eerste aanspreekpunt m.b.t. kwaliteit voor alle medewerkers van het stamcellabo.
  • Je voert interne audits uit en brengt hiervan verslag uit om de kwaliteit van de producten te kunnen garanderen. Daarnaast assisteer je de Head of QA bij de voorbereiding, organisatie en begeleiding van externe audits en neem je actief deel aan audits en evaluaties van externe samenwerkingspartners.
  • Op basis van de input na audits of op basis van je eigen inbreng, pas je de procedures en werkinstructies aan zodat ze passen binnen het GMP kader.
  • Je staat in voor de vrijgaven van grondstoffen en voor het valideren van instrumenten en omgevingen volgens de te volgen GMP richtlijnen.
  • Je sensibiliseert de labo medewerkers omtrent het kwaliteitsbewust handelen en biedt ondersteuning bij het documenteren en onderzoeken van kwaliteitsafwijkingen, klachten, change requests, rapporten en het initiëren van correctieve en preventieve acties en volgt de voortgang hiervan op.
  • Je werkt mee aan het onderhouden, implementeren en verbeteren van het kwaliteitssysteem binnen het labo en houdt toezicht op het uitvoeren van de processen volgens de geldende kwaliteitsrichtlijnen en reglementeringen (GMP).
  • Je zorgt ervoor dat iedereen de nodige kwaliteitsopleidingen krijgt en je geeft deze trainingen ook zelf.
  • Je vormt een tandem met de Head of QA en je bent hiervoor aanwezig in de kantoren te Evergem.

  Profiel

  • Je beschikt over een Masterdiploma in een wetenschappelijke richting, of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt idealiter een eerste werkervaring achter de rug.
  • Je bent gemotiveerd om onder GMP condities te werken. Anderzijds ben je ook voldoende pragmatisch ingesteld om de GMP richtlijnen te vertalen in werkbare procedures. Je hebt zo mogelijk reeds volgens een kwaliteitssysteem (GMP, ISO) gewerkt.
  • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidszin en bent in staat om snel zelfstandig te werken.
  • Je kijkt ernaar uit binnen een dynamisch team te werken waarin iedereen zijn meerwaarde heeft. Je kan de nodige stressbestendigheid aan de dag leggen en bent voldoende extravert. • Kennis van LIMS is een grote troef.
  • Kennis van LIMS is een grote troef.
  • Je bent perfect Nederlandstalig en ook in het Engels kan je vlot lezen en schrijven.

  Wij bieden jou

  de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten.

  “Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis, pilates,…) én een gezellige funclub.

  Interesse?

  Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

  Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

  Laborant stamcelproductie

  met ervaring in celkweek

  Functie

  • Als laborant stamcelproductie werk je in eerste instantie in ons state-of-the-art productielabo. Je bent verantwoordelijk voor het opkweken van de cellen. Aseptisch en nauwkeurig werken is bij het isoleren, cultiveren en afvullen van de cellen van het grootste belang. Bestellen en stockbeheer van grondstoffen en consumables, het reinigen van de clean room en het monitoren van de clean room condities (temperatuur, druk, microbiologische contactplaten en deeltjestellingen) behoren ook tot jouw takenpakket. Dit alles gebeurt volgens good manufacturing practices (GMP), waarbij minutieus en nauwgezet documenteren van je handelingen centraal staat.
  • In tweede instantie ben je betrokken bij de logistieke afdeling en behoort het opmaken en versturen van zendingen tot je taken.
  • Je komt terecht in een hecht en klein team en rapporteert aan het hoofd van productie.

  Profiel

  • Je hebt reeds een eerste praktijkervaring in een celkweeklabo.
  • Je behaalde een bachelor in een wetenschappelijke richting (idealiter FBT).
  • Je bent gemotiveerd om in een steriele omgeving te werken onder GMP condities en kijkt er naar uit om heel nauwgezet jouw taken uit te voeren. Pipetteren kan je als de beste en doe je dan ook graag.
  • Kennis over en praktijkervaring met stamcelkarakterisatie, histologie, ELISA, functionele assays en immunohistochemie zijn een plus.
  • Je bent perfect Nederlandstalig en ook in het Engels kan je vlot lezen en schrijven.

  Wij bieden jou

  de kans deel uit te maken van een groeiende organisatie die deel uitmaakt van een grotere en stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. 

  Het thema gezondheid vertalen we in een amicale sfeer, groepsdeelnames aan loopevenementen, een maandelijks anacuracafé, een ‘funclub’,…

  Interesse?

  Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

  Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring